Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden “Lampenkapmaterialen”

 
Overeenkomst
Het doen van een bestelling houdt in dat de toepassing van deze algemene voorwaarden aanvaard wordt.“Lampenkapmaterialen” is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien er sprake is van overmacht.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op de site van “Lampenkapmaterialen” zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro’s, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Levering
“Lampenkapmaterialen” draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. “Lampenkapmaterialen”  behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzending en Garantie
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van “Lampenkapmaterialen” is bijgeschreven, zal zij de bestelling binnen één tot vijf werkdagen bij een vervoerder aanleveren voor verzending naar het opgegeven afleveradres. We streven ernaar zo snel mogelijk je bestelling te verzenden! Dit met uitzondering van zon- en feestdagen.
Een bestelling komt gedurende de dag of avond binnen en zal dan de volgende werkdag worden verwerkt, ingepakt en verzonden. Speciaal op maat gemaakte artikelen hebben een langere levertijd nodig. Hierbij moet je denken aan op maat gemaakte folies etc.
Afhankelijk van de grootte van het poststuk moet gekozen worden voor diverse vervoerders zoals, pakketpost (DHL of PostNL) of een koerier. “Lampenkapmaterialen” garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. “Lampenkapmaterialen” is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door de vervoerder.
Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant.

Privacy
“Lampenkapmaterialen” zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door “Lampenkapmaterialen” alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.
 
Retour
Lampenkapmaterialen (ringensets, losse ringen) kunnen volgens de wet voor webwinkelaankopen binnen 14 dagen retour worden gezonden. De kosten voor retour zenden zijn voor de koper. Het aankoopbedrag van de retourneerde producten zal worden terugbetaald op de eerder gebruikte bankrekening.
Als de producten gebruikt zijn of beschadigd kunnen deze niet retour worden gezonden.
Dat geldt ook voor producten die geopend zijn, zoals lijm en tape. Dit geldt ook voor geopende verpakkingen zoals bij Rafelstop en scharen.
Uitzondering op Lampenkapfolies, afwerkingtape op lengte gemaakt, diffusers en Doe Het Zelf pakketten.
Voor deze producten is het recht op retourzending binnen 14 dagen niet van toepassing.
Deze materialen worden op maat gemaakt/gesneden en kunnen daarom niet retour worden gezonden.
 
Copyright
Het copyright voor de website, andere teksten, foto's en uitingen van “Lampenkapmaterialen” zijn van “Lampenkapmaterialen”.
Gebruik van teksten en foto's is alleen met onze toestemming mogelijk.
 
 
 
 
 
Algemene voorwaarden “Lampenkapmaterialen” aangepast juli 2022

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN