Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden “Lampenkapmaterialen”

 
Overeenkomst
Het doen van een bestelling houdt in dat de toepassing van deze algemene voorwaarden aanvaard wordt.“Lampenkapmaterialen” is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien er sprake is van overmacht.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op de site van “Lampenkapmaterialen” zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro’s, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Levering
“Lampenkapmaterialen” draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. “Lampenkapmaterialen”  behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De levering wordt gecombineerd tot één zending. Mocht u een product bestellen (bijv. een diffuser) met een langere levertijd, dan wordt dit samen met de andere artikelen in één keer verstuurd.

Verzending en Garantie
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van “Lampenkapmaterialen” is bijgeschreven, zal zij de bestelling binnen één tot vijf werkdagen bij een vervoerder aanleveren voor verzending naar het opgegeven afleveradres. We streven ernaar zo snel mogelijk je bestelling te verzenden! Dit met uitzondering van zon- en feestdagen.
Een bestelling komt gedurende de dag of avond binnen en zal dan meestal de volgende werkdag worden verwerkt, ingepakt en verzonden. Tenzij anders op de homepage aangegeven. Speciaal op maat gemaakte artikelen hebben een langere levertijd nodig. Hierbij moet je denken aan op maat gemaakte folies etc. Dit geldt ook voor diffusers. Als je meerdere artikelen en een diffuser bestelt, wordt de gehele bestelling in één keer verzonden. Levertijd voor een diffuser is ongeveer een week. Momenteel maak ik tijdelijk geen diffusers.

Afhankelijk van de grootte van het poststuk moet gekozen worden voor diverse vervoerders zoals, pakketpost (DHL of PostNL) of een koerier. “Lampenkapmaterialen” garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. “Lampenkapmaterialen” is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door de vervoerder. Mochten er toch defecten worden geconstateerd aan de materialen, meldt dit dan binnen 14 dagen. Dan zal "Lampenkapmaterialen" zorgen voor vervanging als blijkt dat het overmacht is.  
Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant.
Het kan gebeuren dat een zending langer onderweg is, (tijdelijk) vermist raakt of niet aankomt op de het adres van de geadresseerde. Lampenkapmaterialen behoudt zich het recht voor om 14 dagen de tijd te nemen om een onderzoek in te stellen bij de betreffende vervoerder voordat er definitief een nieuwe bestelling/product zal worden verzonden naar de klant. Na deze 14 dagen kan de klant ook beslissen om de bestelling te annuleren en zullen de gemaakte kosten worden gecrediteerd exclusief de gemaakte verzendkosten.
Controle!
In het algemeen geldt dat na ontvangst van de bestelling wordt geadviseerd om de bestelling binnen 2 weken te openen en te controleren. Mocht er iets defect zijn of niet volgens afspraak geleverd, dan kunt u binnen 2 weken aanspraak maken op herstel. Na 2 weken is het niet meer mogelijk om nog aanspraak te maken op defecte materialen e.d. 
Daarbij moet wel gezegd worden dat de verpakking nog wel aanwezig moet zijn. Mocht de schade bijvoorbeeld zichtbaar door de vervoerder zijn gemaakt en niet door Lampenkapmaterialen.nl, dan kan er nog een vorm van vergoeding mogelijk zijn. Mocht de verpakking niet meer aanwezig zijn en er is schade, dan is er geen bewijs meer dat de schade is toegebracht door de vervoerder. In dat geval zou het kunnen betekenen dat we (lampenkapmatmaterialen.nl) de schade ook niet kunnen vergoeden.

Privacy
“Lampenkapmaterialen” zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door “Lampenkapmaterialen” alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.
 
Retour
Lampenkapmaterialen (ringensets, losse ringen) kunnen volgens de wet voor webwinkelaankopen binnen 14 dagen retour worden gezonden. De kosten voor retour zenden zijn voor de koper. Het aankoopbedrag van de retourneerde producten zal worden terugbetaald op de eerder gebruikte bankrekening.
Als de producten gebruikt zijn of beschadigd door het gebruik kunnen deze niet retour worden gezonden.
Dat geldt ook voor producten die geopend zijn, zoals lijm en tape. Dit geldt ook voor geopende verpakkingen zoals bij Rafelstop en scharen.

De volgende artikelen kunnen niet retour: Lampenkapfolies, afwerktape (chintz of como) sierband en franjes op lengte gemaakt, diffusers en Doe Het Zelf pakketten.
Voor deze producten is het recht op retourzending niet van toepassing.
Deze materialen worden op maat gemaakt/gesneden en kunnen daarom niet retour worden gezonden. 

Mocht je producten retour willen sturen, laat het dan ajb even van te voren weten. Grote ringen vanaf Ø 80 worden door ons via speciaal vervoer bezorgd en we willen graag in overleg over de retourzending ivm schade die kan ontstaan door het retour sturen. Als er schade ontstaat door de retourzending zal dat in mindering worden gebracht op het restitutiebedrag.
 
Copyright
Het copyright voor de website, andere teksten, foto's en uitingen van “Lampenkapmaterialen” zijn van “Lampenkapmaterialen”.
Gebruik van teksten en foto's is alleen met onze toestemming mogelijk.
 
 
 
 
 
Algemene voorwaarden “Lampenkapmaterialen” aangepast januari 2023

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN