Verzendkosten

Verzendkosten

Lampenkapmaterialen.nl

                                     

             
********************************************************************************************************************************************************************************************************************
Verzendkosten zijn de kosten voor het verzenden, maar ook de kosten voor het verpakken en afhandelen van uw bestelling.
Voor de meeste producten geldt het algemene verzendtarief van € 6,95. 
De bezorging wordt dan gedaan door DHL Parcel/PostNL. Lampenkapmaterialen.nl behoudt zich het recht voor zelf de vervoerder te bepalen.
DHL Parcel claimt net als PostNL dat het pakket binnen 24 uur zal worden bezorgd. 
DHL Parcel werkt ook met een Track&Trace systeem, zodat bij problemen het pakket gelokaliseerd zou kunnen worden. Echter 100% garantie wordt niet gegeven.

Omdat lampenkapmaterialen.nl ook met producten werkt die buiten de standaard verzendmaten vallen, worden er ook andere verzendkosten gehanteerd.
De verzendkosten worden altijd duidelijk vermeld aan het einde van het bestelproces. 

Verzendkosten overzicht Nederland *

Producten als verloopringen, chintztape, dubbelzijdig tape, spatel, kleine losse ringen tot Ø 20 cm kunnen worden verstuurd als brievenbuspakket of als brief. PostNL / DHL v.a. 1,60 - 4,95  
Pakketten van 80 x 50 x 35 cm; 0-20 kg  
 
DHL
 
6,95
 
Pakketten van 176 x 78 x 58 cm; 0-30 kg PostNL/GLS     
14,45

 
Pakketten groter/zwaarder of spoed * of bestellingen bestaande uit TWEE pakketten Daktiva koeriers/GLS 
DDHL/PostNL
18,25

* voor grote pakketten naar De Waddeneilanden geldt over het algemeen een toeslag van € 7,50.
 Afhankelijk van de producten die u besteld kan dit fluctueren. De verzendkosten zoals ze in de webshop staan zijn leidend.
Dit is slechts een indicatie. De verpakking en de combinatie van de bestelde producten spelen hierbij ook een rol.
BELANGRIJK; de verzendkosten  voor ringen groter dan diameter 60 staan ingesteld op een bestelling van een ringen+ extra materialen die niet in één pakket kunnen worden verzonden. Mocht blijken dat dit niet van toepassing is, worden de (te hoge) verzendkosten later verrekend dmv een creditfactuur.
Datzelfde geldt voor rollen folies. Bij een bestelling van een rol folie met bijv. ringensets wordt deze bestelling in 2 verschillende pakketten verzonden. 

Verzendkosten overzicht buitenland *

 
Kleine producten zonder track&trace tot 2 kilo.
max. afmeting 100 x 50x5
PostNL/DHL 9,95
Pakketten van 100 x 50 x 50 cm; 0-10 kg met t&t DPD/DHL 15,95 
Pakketten van groter/zwaarder overnight - Belgie Daktiva koeriers 22,50
Pakketten naar andere landen; op aanvraag
 
Fedex/GLS vanaf 37,75

 Let op! Mocht er in het verzendkostensysteem van de webwinkel te hoge verzendkosten zijn berekend, dan zullen deze altijd achteraf worden gecorrigeerd cq worden terugbetaald.

Zendingen naar het buitenland worden meestal via een prijsopgave verstrekt. Prijzen en de vervoerders verschillen nogal onderling, bovendien is niet iedere bestelling gelijk aan gewicht en formaat. We zijn altijd op zoek naar de meest betrouwbare en goedkoopste oplossing. Dat kan met GLS maar ook Fedex, UPS of TNT zijn. Voor landen die buiten de EU vallen is het bovendien noodzakelijk dat de btw ter plekke in het afleverland moet worden betaald. Dit geldt bijvoorbeeld voor Engeland en Noorwegen oa.

Ervaring heeft ons geleerd niet langer ringen groter dan diameter 100 naar het buitenland te versturen. Vanwege de aangescherpte controles bij de grens kan dit leiden tot gigantische hoge extra (invoer) kosten. We kunnen versturen tot en met diameter 100 naar het buitenland zonder grote problemen te kunnen verwachten. 

*Voor vragen of voor de exacte verzendkosten mail naar info@lampenkapmaterialen.nl

Bijgewerkt dd 2 april 2024
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN