Verzendkosten

Verzendkosten

Lampenkapmaterialen.nl

                                     

LET OP VOOR FRAUDE EN VALSE BERICHTJES UIT NAAM VAN DHL, ZOALS HIERONDER

Geachte meneer/mevrouw,

Zoals u misschien weet hebben wij uw zending tot heden niet bij u kunnen bezorgen. De reden is dat wij uit administratie hebben geconstateerd dat uw zending niet over de huidige frankering’s eisen voldoet.

Zonder deze frankering kunnen wij u geen bezorg datum geven. Indien u al beschikt over de track-and-trace kunt zien dat de status is gewijzigd naar ‘niet leverbaar’.

Omdat wij per wet verplicht zijn uw zending binnen 3 werkdagen te retouren indien deze niet vroegtijdig is gefrankeerd, zullen wij u nu de mogelijkheid geven om deze vooralsnog te frankeren. Dit kunt u via hier doen.

Het retourneren van uw zending brengt kosten met zich mee. Deze kosten zijn voor u.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd over de status van uw zending.

Met vriendelijke groet,

DHL Parcel                                 KLIK NIET op DE LINK, dit is FRAUDE

********************************************************************************************************************************************************************************************************************
Voor de meeste producten geldt het algemene verzendtarief van € 6,95. 
De bezorging wordt dan gedaan door DHL Parcel/PostNL. Lampenkapmaterialen.nl behoudt zich het recht voor zelf de vervoerder te bepalen.
DHL Parcel claimt net als PostNL dat het pakket binnen 24 uur zal worden bezorgd. 
DHL Parcel werkt ook met een Track&Trace systeem, zodat bij problemen het pakket gelokaliseerd zou kunnen worden. Echter 100% garantie wordt niet gegeven.
 

Omdat lampenkapmaterialen.nl ook met producten werkt die buiten de standaard verzendmaten vallen, worden er ook andere verzendkosten gehanteerd.
De verzendkosten worden altijd duidelijk vermeld aan het einde van het bestelproces. 

Verzendkosten overzicht Nederland *

Producten als textiellijm, dubbelzijdig tape, spatel, kleine losse ringen tot Ø 20 cm kunnen worden verstuurd als brievenbuspakket of als brief/ PostNL / DHL  4,60
Pakketten van 80 x 50 x 35 cm; 0-20 kg  
Pakketten van 100 x 50 x 50 cm; 0-20 kg
DHL
PostNL
6,95
6,95
Pakketten van 176 x 78 x 58 cm; 0-30 kg PostNL     
13,75

 
Pakketten groter/zwaarder of spoed * Daktiva koeriers/GLS  17,50

* voor grote pakketten naar De Waddeneilanden geldt over het algemeen een toeslag van € 7,50.
 Afhankelijk van de producten die u besteld kan dit fluctueren. De verzendkosten zoals ze in de webshop staan zijn leidend.
Dit is slechts een indicatie. De verpakking en de combinatie van de bestelde producten spelen hierbij ook een rol.
 

Verzendkosten overzicht buitenland *

 
Kleine producten zonder track&trace tot 2 kilo.
max. afmeting 100 x 50x5
PostNL  9,50
Pakketten van 100 x 50 x 50 cm; 0-10 kg met t&t DPD 12,75* 
Pakketten van groter/zwaarder overnight - Belgie Daktiva koeriers 17,50
Pakketten naar andere landen; op aanvraag
 
Fedex/GLS vanaf 37,50

* De meeste pakketen die in de maat vallen van 100 x 50 x 50 worden naar Belgie verstuurd met DPD.
 Let op! Mocht er in het verzendkostensysteem van de webwinkel te hoge verzendkosten zijn berekend, dan zullen deze altijd achteraf worden gecorrigeerd cq worden terugbetaald.

Zendingen naar het buitenland worden meestal via een prijsopgave verstrekt. Prijzen en de vervoerders verschillen nogal onderling, bovendien is niet iedere bestelling gelijk aan gewicht en formaat. We zijn altijd op zoek naar de meest betrouwbare en goedkoopste oplossing. Dat kan met GLS maar ook Fedex, UPS of TNT zijn. Voor landen die buiten de EU vallen is het bovendien noodzakelijk dat de btw ter plekke in het afleverland moet worden betaald. Dit geldt bijvoorbeeld voor Engeland en Noorwegen oa.

Ervaring heeft ons geleerd niet langer ringen groter dan diameter 100 naar het buitenland te versturen. Vanwege de aangescherpte controles bij de grens kan dit leiden tot gigantische hoge extra (invoer) kosten. We kunnen versturen tot en met diameter 100 naar het buitenland zonder grote problemen te kunnen verwachten. 

*Voor vragen of voor de exacte verzendkosten mail naar info@lampenkapmaterialen.nl

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN